ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

längesen

2011-06-08 20:10:16 / 0 kommentarer ..


Nu var det några dagar sen jag bloggade ordentligt....man blir så oengagerad när det är så varmt och skönt ute...dessutom slutar jag snart i köping så jag måste jobba på en del nu på slutet.
Idag har jag jobbat, skickat iväg lite brev, planerat lite inför barnlägret m.m...nu på kvällen har jag mest svettats och kollat på tv....det är så sjukt varmt inne i vårat hus...man kvävs nästan..

NU tänkte jag kolla på handbolls em kval men det var något tillfälligt avbrott...men ska nog gå ner och titta till ifall det har dragit igång.

Hej svejs!

tjejkväll!!

2011-06-02 09:20:40 / 0 kommentarer ..


Sitter vid widarssons dator och skriver idag, har sovit här för vi har haft tjejkväll igårkväll =) Vi åt pannkakor, hoppa studsmatta, spela alias, hade spa med ansiktsmasker, manikyr, massage och ögonbrynsplockning=) hur nice som helst!


Jag gick och la mig halv ett men då tror jag tjejerna drog ut en stund....sen vet jag inte så mycket mer av händelserna:P Snart ska jag gå ner och väcka Julia och Celine som ska åka med mig hem nu på morgonen. Sen ska jag och familjen äta lunch hos min mamma, det längtar jag till! Älskar att vara där=)


Det är inte så lätt att lägga in en nostalgibild när man sitter vid någon annans dator....så det blir en gammal bild idag så fixar jag en annan senare.


Hoppas att ni får en bra dag!


Kram!







hjärntorka

2011-06-01 10:45:11 / 0 kommentarer ..


ska försöka skriva en predikan...men har torka i min hjärna, Gud behöver fylla den med inspiration och glädje=) Lättare att skriva då. Känns konstigt att det är min sista predikan som anställd i kyrkan bara...jag vill liksom att det ska bli så bra som det bara kan bli då.... måste bara lämna allt till Gud så vet jag att det blir bra!

Nostalgibild=)



Barnlägret för några år sen=)


  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!