ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tidigt!

2011-05-31 07:22:40 / 0 kommentarer ..


Idag ska jag jobba, känns gött....behöver få en massa gjort som inte hunnits med i helgen! Igår var jag ledig och då åkte jag hem till min syster, vi hade riktigt mysigt=) vi var ute och gick, satt på torget, åt ute tillsammans med hennes fina familj och så lekte vi med barnen en stund i parken. Sen gick vi hem och drömde om framtiden..hehe..sen åkte jag hem. Satt i bilkö i 20 min. Pratade med Benjamins dagmamma som verkade vara jättemysig=) henne ska vi ha! Benjamin kommer få det riktigt bra där tror jag.
Vi sökte dagis och familjedaghemsplats, och trodde jag skulle få vänta ett tag men vi fick plats direkt! nice nice! Skönt när det går fort tycker jag, då hinner man aldrig börja oroa sig;P

Idag ska vi träffas för att planera barnlägret! Blir bra tror jag, hoppas det kommer in fler anmälningar bara än det jag sett...har verkar lite dåligt med det i förra veckan iaf.

Nostalgibild it is...



bröllop...jimmy dansar=)


wonderful day!

2011-05-29 20:17:11 / 0 kommentarer ..


Snacka om lyckad dag=) fikat i kyrkan blev en hit och många blev glada, i morse fick jag frukost på sängen av min man, och när vi kom hem från kyrkan fick jag choklad och en blomma!!! Han är underbar=) Kul med mors dag!

Nu ska jag ringa min mamma och gratta henne, hon är verkligen världens bästa mamma. Hon har alltid ställt upp och man kan altid prata med henne om allt och man behöver aldrig känna sig konstig. Love u mama!

Imorn ska jag till min fina syster charlotta, vi ska bara vara helt enkelt, min man och mitt barn stannar hemma så jag får en helt egen dag med henne. Skulle vilja ha en massa pengar så vi kunde gå och shoppa på marieberg, kanske landar lite cash på kontot...vem vet?? Allt är möjligt :P

Nu ska jag lägga in några nostalgibilder, hope u like it!




Jag och min bror i sthlm!




Jimmy, jag, Lovisa och Tim....nice life=)




Bio med jimmys familj och släkt.



min vackra chippen=)

Underbart!!

2011-05-28 07:51:15 / 0 kommentarer ..


Lite piggare idag, men har fortfarande inte hunnit ikapp med sömnen riktigt. Igårkväll kollade jag på bio med ungdomarna, vi såg den nya pirates filmen och jag gillade den skarpt....förutom att den var i 3D, det är ingen hit för mig. Stör mig bara på glasögonen.
Idag ska jag gå en vända på stan på yran, det blir nice=) kanske hittar nåt fint...att titta på, haha...har inga pengar att handla för. Vi har bestämt att spara alla pengar vi kan nu till nödvändiga utbetalningar och semester. Man är ju inte gjord av pengar när en är hemma med benjamin. Men det är det värt!

Idag vaknade jag till solsken men nu börjar det dra sig ett tjockt molntäcke över stan....seegt, hade hoppats på en heldag utomhus. Men det kan ju förändras.

Imorn är det Gudstjänst och jag tillsammans med min ansvargrupp ska fixa med fika...jag har bestämt den fantastiska menyn=) Kom så får du se;P

Jimmy ska åka och fiska med sin bror Emil idag och jag vet inte vad jag ska hitta på. Känns som att det blir till att försöka ringa nån för att umgås lite....tråkigt att vara själv tycker jag. Blir antingen extremt rastlös eller slö. Kan inte vara själv helt enkelt. Om du som läser detta är sugen på att  umgås så RING MIG!!

Nostalgibild kommer här....



Vi ser lite bleka ut ;P...det är var när jag och Jimmy hade varit tillsammans i några månader, vi hälsade på hans familj i Huskvarna. Det här är hans systrar Jessica och Denise.

Mot Laxå=)

2011-05-26 08:15:42 / 0 kommentarer ..


Idag ska jag och en massa pensionärer till Laxå för att gå på en dagledig träff där, det ska bli roligt! Det som inte är lika kul är att jag håller på att få ont i halsen...känns segt. Nu på morgonen ska jag bänka mig framför ett biggest loser avsnitt...hoppas att jag hinner se klart innan jag ska till kyrkan.

Vi fortsätter med nostalgitemat med bilder, så här kommer en goding från förr!



Våran Italienresa, jag var gravid och hade jättejobbiga sammandragningar hela resan för att vi gick så mycket.

Nostalgibild

2011-05-25 09:32:58 / 2 kommentarer ..


Sitter nu i kyrkan och ska ta tag i arbetet igen, idag blir det till att planera det som ligger framför, tex, fredag, nästa vecka, våffelsatsning m.m. Jag hoppas att det kommer funka med våffelsatsningen för det är jättemånga som är borta och jag kan ju inte stå själv och göra våfflor till 300 pers :P
Men idag ska jag nog ringa runt lite och försöka få lite uppbackning, vi behöver iaf vara minst tio personer som jobbar. Sen kommer LP kören och så kommer det vara lite montrar som ska stå och prata om nykterhet. Det ska bli skoj=) Jag tror verkligen att vi i Sverige behöver vara mycket mer nyktra och ta ansvar för våra liv, och våra barns liv. Blir så frustrerad när jag hör om familjer där föräldrarna dricker när deras barn är med, alkohol förstör mer än det bygger upp. Därför är jag emot det, barn blir oroliga när ens föräldrar beter sig "kostigt".

Igår kväll var Jossan hemma hos oss och vi pratade massor och spelade en omgång yatzy=) Älskar Yatzy! Jag och Jimmy kan spela hur mycket som helst.

Kunde inte somna så bra igårkväll, låg och vred mig länge, sen spelade jag på mobilen för att bli trött...men inget hjälpte. Tillslut somnade jag väl men imorse hade jag påsar under ögonen av trötthet och av allergin. Så fort jag träffar nån med pälsdjur så blir jag dålig direkt. Skulle vilja ha en sån där spruta som gör att man är frisk ett tag.

Nu ska jag jobba på=) Lägger in en gammal bild tror jag, för jag sitter vid jobbdatorn och där har jag en massa bilder från förr, och nostalgi är alltid kul!=)



Jag och Linda i lövhögen på Götabro, love it!!=)

Tja!

2011-05-24 06:58:40 / 0 kommentarer ..


Igår hade jag ledig dag, och så fick vi hjälp av jamie att passa benjamin så då blev det städning av förrådet...hur gött som helst!=) Nu kan man gå in och ut där;P

Sen har vi spelat lite yatzy, lagat god middag och bara njutit av dagen. Benjamin har börjat äta mer och mer själv nu och man får absolut inte hjälpa till...haha, då blir han arg och vill inte äta alls. Han vet vad han vill helt enkelt. Apropå Benjamin så hör jag att han har vaknat nu....jag hade hoppats på lite senare så jag skulle hinna duscha före. Men om jag går och duschar ändå så kan ju faktiskt Jimmy ta Benjamin=)

Jag tog en bild på Benjamin igår eller om det var två dagar sen, han är så lik Jimmy på det kortet, ni ska få se...



Dom är speciellt lika vid ögonpartiet


Idag ska jag posta en massa skivor som folk beställt till Körkampen, det känns kul att dom äntligen är på väg, har känt mig så dum att det tagit sån tid. Men nu äntligen!!=)


Nu ska jag duscha, ha det gott!!

Uppdatering!

2011-05-22 07:14:29 / 0 kommentarer ..


Nu var det några dagar sen jag skrev, har haft lite mer för mig denna vecka så jag har inte prioriterar att sitta vid datorn. Veckan har varit bra=) I början av veckan till och med förra söndagen fick jag ett sms av Gustav ifrån aspnäskyrkan i järfälla att församlingen sagt ja till att jag ska komma dit och jobba med början i augusti! Det känns toppen och jag tror att det kommer bli en fantastiskt bra församling för mig att arbeta i.

Jag och Holger drog till Klackagården i Nora på motorcykel i tisdags, hur gött som helst att åka, det är verkligen en skön grej! Måste ta motorcykelkort i mitt liv. På klacka träffade vi en massa andra personer och umgicks, pratade fick lite undervisning m.m. Skönt dygn med sköna människor! Vi gled tillbaka till köping på hojen på onsdagen, då var det direkt att åka till kyrkan, prata med danstjejerna om framtiden m.m. Hoppas att det kan leva kvar med rejoice....att vi hittar en ledare. Skulle vara toppen för dom!!=) (malin kom hem, för vi längtar efter dig)=)

I måndags så köpte vi en moppe...galet bra och kul! Den ska vi pendla med nu när vi flyttar till stockholm, supersmidigt och mycket billigare än ett pendlingskort eftersom att vi ska åka så kort väg. Så här ser den ut, ungefär....tog en bild från nätet och vet inte om det är exakt samma märke som våran.



Har åkt med den några gånger nu och jag gillar den skarpt=)


Igår var jag på Jesusmanifestationen i Stockholm tillsammans med Jamie och Benjamin. Det var verkligen jättebra! Benjamin var glad hela tiden, sov bra och det kändes verkligen toppen. Vi satt på plattan och lyssnade och sjöng lovsång, lyssnade på olika vittnesbörd. Sedan marscherade vi till kungsträdrgården med en mängd andra människor. Sen var det Gudstjänst där kl 15.00, flera olika inslag förgyllde våran vistelse. Benjamin var dock väldigt aktiv så varken jag eller Jamie fick stå still i långa stunder och lyssna utan mest sprang vi efter honom. Men det var kul, Benjamins frimodighet gjorde så att han t.o.m fick en banan. Han gick fram till en person som hade en banan och typ gapade framför honom. Sen fick han en banan som mannen hade i väskan. Härligt med givmilda människor=)

Här får ni bilder från gårdagen



Vi går i marschen




Benjamin vill gärna pocka upp allt han ser, cigaretter är ju alltid lite extra spännande av någon anledning:P



Idag är det Gudstjänst i vår kyrka, det är ett par från Kina som kommer, jag ser fram emot att bli inspirerad!

Nu tycker jag att jag skrivit tillräckligt, ha det bra allesammans=)


hockey

2011-05-16 09:29:28 / 0 kommentarer ..


Igår kväll blev det hockey tillsammans med goa vänner=) jag somnade dock i tredje perioden, var så sjukt trött så jag bara däckade. Vaknade kl 8, gick ner och fixa frulle till mig och min lilla sötnos=)
Benjamin har blivit så upptäckande, allt ska han undersöka, han ska testa alla grejer, han är inte alls speciellt intresserad av att äta...det är mycket roligare att spotta ut all mat för att se vad som händer då. Han kastar ner allt för trappen och blir skogstokig om vi säger nej till saker. HAHA....han börjar verkligen bli stor nu min lilla kille! Idag hoppas jag på att vi gör något roligt=) jag vill så gärna bara vara lite crazy:P

Igår på Gudstjänsten blev det verkligen en fest! Det var tre personer som döpte sig, vi dansade, hade konfaavslutning och visade en rolig film=) Jag ska lägga upp filmen på facebook!

Nu ska jag gå ner till min man och umgås lite!

hej svejs!!


sovmorgon!!!

2011-05-14 10:05:49 / 3 kommentarer ..


Idag fick jag en rejäl sovmorgon, har nog inte sovit till halv tio de senaste året, skönt!!!=) Jimmy och Benjamin är i spannarboda idag hos farmor och farfar, känner mig redan ensam hemma...:P hoppas på att kanske få lite sällskap av någon vän under dagen. Sen ikväll är det Jesuskonferens i tunadalskyrkan, var där igårkväll också, predikade och körde drama, det blev lyckat!=) Jag predikade om att våga vara annorlunda, att gå emot strömmen att inte göra samma val som alla andra gör. Konstigt det där med att det verkar lättare att göra dåliga val, man vill alltid gå med strömmen, inte bli lämnad ensam eller vara utanför och för dens skulle kanske man gör dåliga val. Att vara annorlunda och gå mot strömmen är inte så lätt men det är helt klart värt att göra det om valen mot strömmen är bättre! Häng inte på alla andra, gör dom val som är bra istället!

Imorn är det dop i Pingstkyrkan, konfirmation och jag predikar, ska bli roligt! Nåt man bara inte får missa:P

Vad ska jag skriva mer? Jag får så ofta hjärntorka när jag väl sätter mig och ska skriva, kommer liksom ingen inspiration...

En sak som jag tänker på mycket just nu är att det är så kort tid kvar här i Köping, känns vemodigt, att lämna allt och alla känns jobbigt. Speciellt dom fantastiska ungdomarna! Kommer kännas tomt första veckan i den nya lägenheten...inte bara för att den är skruttig utan också för att man inte vet vem man ska umgås med osv. Det kommer ju lösa sig såklart men det kanske tar ett tag att komma in i det nya livet.

Nu måste jag äta frulle och pinka:P


tjing tjong!!

2011-05-10 13:29:50 / 0 kommentarer ..


Jag älskar livet, jag älskar den här dagen, fattar inte varför jag ens sitter vid datorn i mer än 1 minut när man kan vara ute och sola!!!=) Jag älskar att sola, det är den skönaste avkopplingen som finns....lite jobbigt när man inte kan bada men ändå sååå gött!

Idag har jag hunnit med en del, har jobbat med olika grejer, ringt runt, skrivit en massa adresser på kuvert inför att vi ska skicka dvd-skivan snart, mailat, planerat, sms:at m.m....
ska till kyrkan igen i eftermiddag/kväll på lite möten och planera gudstjänster.

Imorn är det sista konfan, vi ska göra en film....:P

hey svey!


AVESTA=)

2011-05-08 09:26:37 / 0 kommentarer ..


Har varit hela helgen i Avesta, det har varit väldigt bra här...just nu sitter jag på rummet som jag bott i och softar, lyssnar på lovsång och förbereder mig tillsammans med Gud inför en ny dag. Mötena här har varit jättebra, det har gripit tag i mig och många människor som varit med. Starka budksap och mycket av Guds kraft.

Jag predikade igår morse, det gick bra! Jag pratade om själkänsla, självförtroende, och identiteten i Gud. Det kändes som att det togs emot på ett bra sätt och att jag fick fram det som Gud hade lagt på mitt hjärta.
Idag ska vi dansa på Gudstjänsten till låten "A mighty fortress" med "Christy Nockels", lyssna på den, den är väldigt bra!!!

Träffade underbara Anna Sara i helgen också, hon är så bra, men henne kan man prata om allt med=) hon är en av mina bästa vänner=) Love her!

Här kommer en bild på gänget i Avesta, Lovisa syns inte men hon gömmer sig under tjuren:P



Ha en bra dag allihopa=)

Glad!!!

2011-05-05 09:21:59 / 0 kommentarer ..


Är så tacksam till Gud! Han gör allting bra igen:) man kan verkligen lita på honom i allt. Jag menar, hur mycket hjälper han inte mig varje dag. Ibland ber jag inte ens om det men en riktig vän vet vad man behöver i alla situationer...inte någon människa kanske men Gud vet ju allt:) Nu ska jag prata med min man, sen ska jag skriva på predikan till lördag. /petra

Förändring!

2011-05-04 07:20:03 / 0 kommentarer ..


Igår hade jag en jättetrött dag, för det första gick jag och gäspade hela tiden och för det andra orkade jag inte ta tag  nånting kändes det som. Behövde verkligen styrka från Gud kände jag.
Vi träffades i tunadalskyrkan en stund på eftermiddagen för att be och prata, jag fick förbön och ett ord från Gud. Känner mig så otroligt styrkt och tacksam, jag vet vad jag behöver göra! Och nu känner jag mig mer peppad att faktiskt köra på det som jag fått veta och som var sant!

Idag ska vi ha konfirmation och dans, känns riktigt gött för i helgen ska vi dansa i avesta!=)

Ha det gött allesammans och gör det rätta!

Här får ni en bild från när jag och Jimmy var i Italien=)


Ny vecka!!

2011-05-02 07:57:30 / 0 kommentarer ..


Nu är det en ny vecka och jag har bestämt mig för att det kommer bli toppen, det blir en del jobb i veckan och i helgen som kommer ska jag iväg med några ungdomar på ungdomshelg i Avesta! Det kommer bli störtskönt och superbra! Jag har sett fram emot det, dessutom har jag fått privilegiet att få predika och det känns jätteroligt=)

Den här veckan ska skivan till körkampen bli klar och jag ser verkligen fram emot att se den! Måste fixa omslaget till skivan bara...jag gjorde omslaget och skulle skicka in det för tryck men när jag skickade funkade det inte och allt försvann...tröga jag som inte sparade det innan, blev sur och orkade inte göra om det just då, och nu så är det fortfarande inte gjort. Men imorn måste jag fixa det så att det hinner bli klart i veckan.

Idag funderar jag på om inte jag och min familj ska ta en utflykt eller nåt...vi behöver lite tid att bara vara och ha kul=)

nu ska jag göra lite annat.

hej svejs!



  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!