ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Äckligaste pizzan ever!

2011-07-28 09:34:43 / 1 kommentarer ..


Här i Bro så finns det ingen stil på pizzerierna, sorry men det är verkligen under all kritik! Och kebabrullen var ännu värre. Dom har inte ens kebabsås här!!!!
I Köping så var det dom godaste jag ätit nånsin, köping regerar på allt som har med pizza och kebab att göra=) Varje gång jag är i Köping hädanefter ska jag köpa kebabrulle;P

Igår var vi ute och åkte moppe med hela familjen, galet mysigt =) vi va till ett naturreservat utanför Bro, dit ska vi åka igen idag om det spricker upp, då ska vi ta med picknick och sitta där i solen och Benjamin ska väl bada lite antar jag. Han älskar att bada!
Nu på förmiddagen blir det till att åka till stadium och kolla på rean. Jag hittade snygga skor på blocket till Benjamin men först ska jag åka till stadium och kolla om man hittar nåt billigt.
Have a great day!

Hemma igen!

2011-07-25 14:26:39 / 0 kommentarer ..


Har varit i malmö sen i torsdags och kom hem inattt vid 2-tiden, tåget var ca 3 timmar försenat. Helt galet! Men Benjamin sov hela tågresan förutom en liten stund på slutet. Sen var han vaken när vi gick av till dess att vi kom hem med taxin som kostade oss en förmögenhet. Ska skicka in kvittot till SJ och hoppas på att dom betalar tillbaka till oss.

I helgen har vi bott hos Lovisa, vi har varit och badat, lekt i lekparker med benjamin, shoppat lite, varit på funhouse och ätit middag m.m. Vi skulle gå på bio på kvällen och så skulle Benjamin ligga och sova i vagnen medans vi kollade med kåpor på öronen och så. Vi visade våra biljetter och så frågar hon: "är det ett barn i vagnen"? Ja det är det sa vi, då sa hon "då får ni inte komma in för det är 11-års gräns på filmen...HAHA. Ganska komisk att ett barn på 1 1/2 år inte på följa med i barnvagn. Hur ska man kunna ha ett aktivt liv som förälder om ens barn inte kan följa med?? Hade kanske varit skillnad om man hade ett barn med på 3-5 år som verkligen förstod och som inte kanske kan sova under filmen men ett barn under 2 som ligger och sover....galet!

Men men, regler är regler och vi gick hem och sov.

Vi ska kolla på Bio jag och Jimmy på Lördag när vi har barnvakt av Farmor och Farfar.

Idag ska min kusin Julia komma hit, har inte träffat henne på grymt länge och nu kommer hon och hälsar på, grymt nice! Hon har faktiskt aldrig träffar Benjamin tror jag, så det blir väldigt roligt!


Nu ska jag sluta för att starta om datorn så att dett program ska börja funka, ciao!


Härlig dag!!

2011-07-18 20:00:29 / 1 kommentarer ..


Idag har dagen varit underbar=) För det första så vaknade Benjamin kl 8! Det är sååå skönt när man får sova ut, ni tonåringar tycker säkert att det låter som en mardröm men för oss är det toppen=)

Vi åt frukost på sängen och sen körde vi igång med att fixa i ordning lite här hemma, vi har satt upp en kryddhylla, en hylla i duschen för flaskor, och en hylla ovanför datorbordet för alla pärmar m.m. Sååå skönt! Det börjar se lite anständigt ut här....ska lägga ut lite bilder när allt är klart.

Kl 11 gick jag till vårdcentralen och berättade om mina allergiproblem...och nu ska jag få en remiss och kanske få sån där sprutbehandling så att man inte är allergisk på ett tag. Fatta vad skönt! Det känns som att man kommer få tillbaka en del av livet när man inte behöver gå runt och vara "förkyld" jämt.

När jag varit där så gick vi hem och precis då kom Frida, hennes mamma och lilla Esther och hälsade på. Esther är lika gammal som Benjamin och han kramade henne hela tiden! Sååå sött=) Dom lekte lite och sen skulle dom åka och checka in på sitt hotell.

På eftermiddagen så satte vi upp en gunga i taket åt Benjamin, en röd rund från Ikea, jag ska lägga in bilder så får ni se sen. Det blev jättebra och Benjamin älskar sitt rum=) Senare kom Benjamins kompis Esaie på besök och hans föräldrar såklart. Dom leker verkligen bra ihop trots att dom är så små. Hur gulliga som helst....skrattar tillsammans och pratar.

Nu ska jag umgås lite med min fina man. Ha det gott allesammans!!

/Petra





Dagen idag

2011-07-13 20:06:36 / 0 kommentarer ..


Dagen idag har varit trevlig, vi har dock varit väldigt trötta för inatt höll Benjamin oss vakna nästan 5 timmar, han var inte ledsen eller så utan bara pratade på och var allmänt pigg och jobbig. Vi gav honom en alvedon på kvällen för att han hade feber och alltid när han får det blir han speedad efter att han sovit några timmar, så det plus att vi är hemma hos mamma och sover gjorde att han blev väldigt uppjagad.

Inatt hoppas vi på en bättre natt och att man får lite lugn och ro =) för imorn ska vi flyttstäda vårat radhus....kul...not! Jag avskyr att flyttstäda, och det värsta är att man måste tävtta fönster, galet tråkigt och jobbigt. Och köket är ju inte mycket att hurra för heller, hoppas att man kanske kan få lite hjälp med städningen av folket i köping. We´ll see

Idag har vi varit inne i stärngnäs, gått runt, ätit ute och tagit en glass i parken. Vi var en snabbis hos min mormor och morfar och fikade och sen åkte vi hem. Vi tog en promenad ut i skogen, jag jimmy och Benjamin. Vi plockade lite bär som Benjamin åt upp direkt ;P Sen såg vi lite får längre bort i en hage...jag ropade på fåren och Benjamin tittade spänt. När fåren kom springande emot oss blev Benjamin LIVRÄDD, jag har aldrig sett honom så rädd, han skrek kramade mig och nöp mig i armarna och fick världens scary eyes. Helt galet. Sen efteråt när han lugnat sig lite så skulle Jimmy skoja lite och låta som ett får och då blev han likadan igen, helt sjukt och samtidigt lite komiskt. När vi kom hem skule vi berätta för mamma om grejen och då blev han jätterädd igen! Men han har ju som sagt varit en del vaken inatt och inte den piggaste därav så jag tror att allt blev en kombination av jobbigheter.

Nu sover han och vi ska snart sova också för att orka med städningen imorn...

See u!

Eftersom att vi är hos mamma så måste jag lägga in en nostalgibild på den hästen som jag växt upp med. Våran fina Garant som blev 28 år.


Lite lättare dag...

2011-07-10 17:10:46 / 0 kommentarer ..


Idag var jag på Gudstjänst i aspnäskyrkan och det var riktigt bra! Känner mig styrkt och upplyft=) På eftermiddagen så var Jimmy fast i F1:en så jag och Benjy åkte till IKEA, han lekte lite och sen tog vi en fika...nu tar jag en liten paus vid datorn och Jimmy leker med Benjy.

Imorn ska Jimmy på en arbetsintervju och sen ska vi åka till strängnäs och bo över hos mamma i några dagar. På tisdag ska vi städa ur pappas lägenhet, det mesta blir väl till att slänga på tippen....men det finns kanske lite kort och sånt som man vill ha. Sen ska vi till Köping och städa vårat radhus och få med oss det sista från förrådet och så.

Nu ska jag vila lite....

Hej svejs


Nu har han fått flytta hem...

2011-07-09 19:51:19 / 2 kommentarer ..


Min pappa dog igår, jag känner mig ledsen och tom. Men samtidigt vet jag att han är hos Gud i himelen, men saknaden är lika stor ändå. Idag har vi försökt fylla dagen med en promenad, vila och lite tid vid badstranden. Det är så jobbigt bara när man måste springa efter Benjamin var femte sekund när man känner sig trött och låg. Men nu sover han och jag kan sätta mig ner och bara tänka och skriva av mig lite.

Jag skulle åkt och hälsat på pappa på sjukhuset igår, men på mogonen fick jag ett telefonsamtal av mamma att pappa gått bort på morgonen. Jag blev så ledsen. Kändes hemskt att han fick dö själv utan någon som fanns vid hans sida. Jag hade gärna funnits där och hållt honom i handen så han fick känna att någon brydde sig. Min pappa har levt så mycket ensam under lång tid i sitt liv. Man känner nästan lite skuld fastän att mycket var hans eget fel. Sista åren i hans liv var iaf mycket bättre än när jag växte upp. Han var mycket gladare och man upplevde att han tog tag i livet mer då. Jag och Jimmy gav honom en dator och då fick han lite mer att pyssla med också än innan. Så jag tror inte att han kände sig lika ensam. Sen hade han en fantastisk granne som han umgicks med varje dag. Så jag tror Gud verkligen gav honom mer att glädjas över på slutet.

För ett år sen fick han  en ovanlig sjukdom som ca 1 på 2 miljoner får....den har ett svårt namn och det finns inte så mycket information om den eftersom att så få får den. Han blev sjuk i september men inte diagnostiserad förrän i mars i år. Men vi i familjen visste inget om hans sjukdom för att pappa har varit lite förvirrad och knappt förstått själv om hans sjukdom.
Så nu för lite mer än två veckor sen så blev han jättedålig och fick lunginflammation, det kombinerat med hans sjukdom verkade inte vara så bra för han har under dessa två veckor bara tynat bort. Igårnatt fick han kramp i lungorna och dom försökte få ur en massa slem men det gick inte och på morgonen så orkade han inte mer och dog.


Allt har gått så fort, för vi visste ju inte om hans sjukdom förrän för två veckor sen och det känns så konstigt att han bara är borta nu. För på slutet var han så glad, han ringde typ varje dag och skrattade...även om det kanske var lite överdrivet....men jag är ändå tacksam för att han kände sig så fylld av kraft och mod. Han sa att han hade fått uppleva Jesus på nytt, att den helige anden fyllde honom så mycket så han stog i sitt kök och bara skrattade helt själv hur länge som helst. Det måste varit helt fantastiskt!!!

Anledningen till att jag skriver allt detta är för min egen skull för att jag ska kunna bearbeta allt...jag gör det bäst när jag skriver.

Kvällen innan pappa dog så kände jag det på mig...på kvällsmötet på hampe så sjöng louise en sång som handlade om livet och att man kan få komma till Jesus, och när man dör att man kan få flyga till Jesus. Det vr som att Gud talade rakt in i mitt hjärta att nu ska pappa få flyga till Jesus. Ni ska få höra den jag lägger in en länk från youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=PANiveIKVX0

Efter mötet lyssnade jag på den flera gånger och kände att Gud nästan förberedde mig på vad som skulle hända, jag sa till Louise att den här ska jag ha med på min pappas begravning...fastän att han inte dött än.









  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!