ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Hemma igen!

2011-07-25 14:26:39 / 0 kommentarer ..


Har varit i malmö sen i torsdags och kom hem inattt vid 2-tiden, tåget var ca 3 timmar försenat. Helt galet! Men Benjamin sov hela tågresan förutom en liten stund på slutet. Sen var han vaken när vi gick av till dess att vi kom hem med taxin som kostade oss en förmögenhet. Ska skicka in kvittot till SJ och hoppas på att dom betalar tillbaka till oss.

I helgen har vi bott hos Lovisa, vi har varit och badat, lekt i lekparker med benjamin, shoppat lite, varit på funhouse och ätit middag m.m. Vi skulle gå på bio på kvällen och så skulle Benjamin ligga och sova i vagnen medans vi kollade med kåpor på öronen och så. Vi visade våra biljetter och så frågar hon: "är det ett barn i vagnen"? Ja det är det sa vi, då sa hon "då får ni inte komma in för det är 11-års gräns på filmen...HAHA. Ganska komisk att ett barn på 1 1/2 år inte på följa med i barnvagn. Hur ska man kunna ha ett aktivt liv som förälder om ens barn inte kan följa med?? Hade kanske varit skillnad om man hade ett barn med på 3-5 år som verkligen förstod och som inte kanske kan sova under filmen men ett barn under 2 som ligger och sover....galet!

Men men, regler är regler och vi gick hem och sov.

Vi ska kolla på Bio jag och Jimmy på Lördag när vi har barnvakt av Farmor och Farfar.

Idag ska min kusin Julia komma hit, har inte träffat henne på grymt länge och nu kommer hon och hälsar på, grymt nice! Hon har faktiskt aldrig träffar Benjamin tror jag, så det blir väldigt roligt!


Nu ska jag sluta för att starta om datorn så att dett program ska börja funka, ciao!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!