ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

tjena tjena!

2011-10-30 13:36:20 / 0 kommentarer ..


Ledig helg är underbart, idag har jag bara slöat hela morgonen och snart kommer benjamins kompis esaie och hälsar på, (väldigt skönt med tanke på hur rastlös han varit idag) ibland orkar man bara inte leka med honom hela tiden. Han är otroligt mammig och drar i mig hela tiden. Och om man säger nej skriker han och lägger sig på golvet och låtsasgråter. Han är verkligen inne i en tidig tvåårstrots. Eller juste, man ska ju använda ordet "utveckling". Han utvecklas till att bli en egen individ med egna känslor och tankar om vad han vill och inte.

Igår var jag och Jimmy ocvh Benjamin på badhuset här i bro, det är så bra där=) benjamin trivs verkligen bra med den lilla barnbassängen som dom har och slänger sig och hoppar och leker! Han är verkligen en livsnjutare. På kvällen va jag på vattenpolo match med frida och sen kollade vi på film  och bara umgicks, supermysigt!=)

I fredags hade vi barnvakt av bästa frida och jag och jimmy fick en kväll ute själva, vi åt mat och kollade på bio. Vi kollade på en film som heter abducted, riktigt bra film....iaf till en början. Efter ungefär halva filmen så föll den platt. Men men, det viktiga va ju att jag och jimmy fick tid tillsammans.
Nu kommer Esaie...
Hej svej!

En ny härlig dag!

2011-10-25 08:55:59 / 1 kommentarer ..


Längtar så sjukt mycket till advent nu så jag nästan spricker....november måste vara den absolut tråkigaste månaden på hela året....sjukt seg! Men idag känner jag mig iaf lite mer taggad än  igår, dags för att jobba igen. Idag ska jag förbereda mig inför konfirmationen ikväll, ska undervisa om GUD. Kort och gott, få se vad jag hittar på för något spännande att berätta. Gud själv får se till att det som blir sagt blir rätt och bra, han bor ju trots allt i mig =)

När det är så här tråkiga dagar måste man lära sig att glädja sig ändå, precis som barnen, benjamin är nästan alltid glad. Speciellt när vi är ute, han ramlar och blir blöt om vantar och ibland slår han sig men ändå ställer han sig upp och är fortfarande lika glad! Helt fantastiskt! =) Här får ni några bilder som jag tog för några dagar sen när vi var ute, han är helt fantastisk! Så om ni inte var glada innan så hoppas jag ni blir det nu!















Älskar min son såååå mycket! Han är den goaste som finns!

seeeg!

2011-10-24 10:16:36 / 0 kommentarer ..


Idag är jag seg, fruktansvärt seg, har hållit igång heeela helgen, i fredags var det ju ungdomssamling, på lördagen drog jag och ungdomsledarna i kyrkan till västerås på träning för tillväxt. En grymt bra dag med undervisning och peppning för alla ledare  i olika kyrkor.

På kvällen hade vi bokat bord på Jensens och åt goda biffar=) superdupergott! Är så nöjd med dagen och jag tror att dom som följde med verkligen tyckte det var bra också! Det gläder mig =)

Igår var det Gudstjänst och konfirmanderna hade hand om fikat, dom var verkligen GRYMMA! Hade gjort bullar och kladdkaka, verkligen kanonduktiga. Sen tog dom hand om allt med servering och diskning. Det kallar jag hängivenhet, vi samlade in pengar till den blivande lettland resan.

Sen på eftermiddan åkte jag tillsammans med familjen hem till malin, gustav och alicia sjöqvist. Vi åt middag och hade det mycket trevligt. Dock blev jag extremt trött fram mot kvällen. Bara däckade när jag kom hem.

Vi kollade på kung fu panda och somnade sen.....superskönt! =)

Alltid när man tycker att Benjamin kommit in i en skön period så vänder det....nu är det tänderna som är jobbiga, han har ont och så blir han gnällig...hänger på en vart man än går m.m.

Men man får helt enkelt bara ta det som det är, och förstå att så länge man har barn så är det både solsken och regn flera gånger om dagen=)

Ha det bra nu!!


På arbetet

2011-10-18 10:32:07 / 0 kommentarer ..


Hittade ett par "Schyssta" hörlurar på jobbet =) sitter och skriver konfaundervisning och lyssnar på AKON!! =)

Känns som att det är dags igen;P

2011-10-17 11:04:45 / 0 kommentarer ..


Nu var det så länge sen så att jag knappt vet hur man gör:P Jo då, jag har mest försökt att komma igång med jobbet i aspnäskyrkan. Sen när jag väl varit hemma har jag inte haft tid att sitta vid bloggen för att jag velat hänga med min familj. Livet måste ju helt enkelt prioriteras lite. Anledningen till att jag kan skriva nu är för att jag är ensam hemma i några timmar. Benjamin är på dagis, jag tvättar sjukligt mycket tvätt och nu är allt i tumlaren eller i torkrum. Så nu bara väntar jag på att gå ner och bära upp allting. Det är dumt att vänta två veckor mellan tvättningarna för det blir verkligen hur mycket som helst. Idag har jag tvättat fem stycken fulla maskiner med tvätt.

Tänkte att du som läser kanske vill veta vad jag håller på med i veckorna på jobbet, för det första så har jag ganska mycket planeringstid som jag sitter och skriver predikningar på, planerar veckorna och framtiden, hänger med dom på kontoret och har planeringsmöten med dom.

På eftermiddagarna så är jag på tallbohovsskolan och hänger med en massa sköna kids där, har tjej och killgrupper med dom som går i 4:an, vi leker mest och försöker få en bra sammanhållning i klassen. Sen har jag en dansgrupp med 4:or-6:or som är grymma =)

Jag har konfagrupp på tisdagkvällar i kyrkan, dansgrupper på onsdagkvällar, och ungdomssamling på fredagskvällar. Sen är det gudstjänster på söndagar, så det finns en del att göra =) LOVE IT!

Benjamin är i en sjukt skön period just nu, glad nästan jämt, börjar prata mer och mer, även om jag tycker det går liiite trögt, men det tar ju alltid lite längre tid för killar att komma igång med snacket:P Det finns ju så mycket annat kul att göra!

Han är lite varannan dag med maten, vill äta ibland och ibland tycker han allt är äckligt, då säger han bläää och spottar ut. Haha, han är så rolig...fast man tycker inte alltid att det är kul. Ibland orkar man inte med att det blir krångel med maten. Men men, man får prioritera sina strider.


Nu ska jag snart ner till tvätten igen.
kram o hej!!


  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!