ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

helgen!

2011-08-22 07:25:03 / 0 kommentarer ..


I helgen har vi haft besök från köping=) det var supermysigt!!! Jamie, Aisha och Hanna var hos oss, vi spelade spel, var på grönan åt kräftor va på Gudstjänst och hade det allmänt bra!!
Det regnade hela dagen på grönan och vi blev extremt blöta:P men det var mindre folk och mer åka. Så det var ju positivt. När jag kom hem så såg mina fötter ut som att dom varit i ett badkar 24 timmar:P grymt skrynkliga!!
Igår på Gudstjänsten så ledde jag mötet och det var fantastiskt roligt. Det var en härlig Gudsnärvaro och jag fick verkligen uppleva glädje!! Jag tror att många andra också kände det.
Nu i veckan så blir det jobb, ska försöka komma igång ännu mer med planeringen inför hösten med ungdomsledarna. Ringa intersport och kanske få något bra pris på att trycka t-shirtar. Har kollat på vistaprint men deras hemsida muppar sig, eller så är det för att jag använder chrome.
Nästa helg kommer Helena och Simon hit (min syster och hennes man) ska bli otroligt roligt! Vet inte riktigt ön vad vi ska hitta på men det kommer nog bli riktigt najs!!  Jag älskar att ha besök, så du som läser detta, kom gärna på besök=)
Nu ska jag avsluta. Men ha en bra dag gott folk!!
Hejsvejs!!

Jobb idag

2011-08-16 07:10:13 / 0 kommentarer ..


Gick och la mig sent och vaknade tidigt som vanligt av Benjamin....han har börjat vakna så grymt tidigt nu sista tiden. Men jag tror han somna om en kort stund. Det dumma blir ju att han är så trött på dagis då så han måste sova mycket tidigare än tänkt. Då blir han jättetrött hemma på kvällen.

Jag ska jobba idag hela dagen, love it=) Nej men det blir en lång lumch paus hade jag tänkt. Kanske på 3 timmar;P Ikväll har jag ungdomsledarträff med alla fantastiska ungdomsledare i aspnäskyrkan! Det blir nice!
Vet inte om det händer så mycket mer kul idag, hoppas ni alla har en bra dag!!=)
En fin bild på min före detta hund chippen=)

Long long time ago =)

2011-08-15 06:50:45 / 2 kommentarer ..


Hektiska veckor har det verkligen varit nu de sista 2, idag vaknade jag tidigare än alla andra i min familj och jag älskar att skriva på morgonen, jag har mest energi då. kanske alla tycker låter konstigt, men....thats me=)

Det som har hänt sen sist är allt möjligt. Det var begravning för min pappa, det var en bra och fin begravning. Många av pappas gamla vänner kom och det kändes väldigt bra. Man fick liksom en ny bild av pappa för dom berättade om allt positivt som var innan. Jag är så tacksam att jag fick höra det för nu tycker jag att jag hade en fantastiskt bra pappa...även om jag inte fick uppleva det så många gånger. Men jag har liksom kommit till ett accepterande nu känner jag. Innan var jag så ledsen för allt han gjort fel och det kändes så orättvist att jag aldrig fick uppleva det "bra livet".
Men Gud är fantastisk på att hjälpa mig, ha hjälper mig att komma vidare och vara tacksam och leva i nuet.
Sen har jag startat i aspnäskyrkan och det har gått bra, jag har fantastiska jobbarkompisar och bra strukturering på allting. Det är sån skillnad från innan för i aspnäs så är det mycket mera att man inte gör så mycket själv utan dom på expeditionen frågar mig om dom ska skicka ut nåt brev eller så. Det är ju najs =) Man får mera tid att förbereda annat.
Igår predikade jag första gången och det gick bra=)
Nu vaknade Benjamin, bye bye


  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Text om dig själv kan du skriva här, även sätta in en bilkod


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!