ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

VALBORG OCH MINNEN

2011-04-30 09:59:14 / 0 kommentarer ..


Jag älskar valborg=) det är nog en av dom mysigare traditionerna under våren. Man träffar vänner, grillar, tittar på brasan, sjunger lite och så vet man att sommaren är på gång!
För precis ett år sen så hade vi nyligen kommit hem från sjukhuset i Göteborg med Benjamin efter hans hjärtoperation...känns långt borta och helt märkligt att det var våran pigga glada son som var så sjuk. Han opererades för ett hjärtfel som heter transposition och när vi kom in till läkarna i västerås när han var 6 veckor så hade han inte lång tid kvar av sitt liv, men han klarade det för att dom upptäckte felet och kunde hjälpa honom så fort.
Snacka om att man är tacksam till Gud för att han lever idag! Här får ni en bild från när han låg på sjukhus.






Men nu ska vi prata om idag, kl 17 idag får vi gäster, vi ska grilla och ha det allmänt bra=) solen skiner och det brukar räcka för att jag ska vara nöjd!
Ikväll ska vi gå till brasan och då är det bara att hålla tummarna för att Benjamn kan sova gott i vagnen, annars känns det tråkigt om man måste gå hem och lägga honom. Men vi tror på det bästa=)



Ha en trevlig dag gott folk!!

dagen...

2011-04-29 16:53:16 / 0 kommentarer ..


dagen idag har varit fin fin! och den kommer bli bättre och bättre! Jag och Holger ska ha hand om ungdomssamlingen ikväll och det känns kalas bra! i ska undervisa om helande, ska bli spännande=) känns skönt å ha Holger med sig en sån kväll! Han e så stabil och bra!

Just nu sitter jag och äter en avokado, det är grymt gott tycker jag, Gud är god som har skapat så goda frukter och grönsaker=)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...

ha det bra!

ny dag, nya möjligheter!

2011-04-28 10:44:02 / 0 kommentarer ..


Har egentligen inte den bästa av mina dagar idag, känner mig lite nere och trött...men jag ska ändå försöka tänka positivt har jag bestämt mig för! Ny dag med nya möjligheter!=) Jag tror på den här dagen trots motgångar!
Idag sla jag ha lite snack om dop på friends, det känns gött=) ett mycket roligt ämne att prata om! Dom på friends är så mysiga tycker jag=) alltid goa och glada!

Nu på morgonen har jag umgåtts med min son och min man, vi har varit ute på bakgården och lekt i sandlådan, gungat och busat=)

Nu ska jag titta på ett nytt avsnitt av biggest loser=) love it!!


Uppe tidigt!

2011-04-27 07:22:01 / 1 kommentarer ..


Jag vaknar alltid tidigt när jag ska jobba....även fast jag inte börjar förrän 09.00...jag börjar liksom tänka på allt som ska fixas och så kan jag inte somna om. Idag måste jag fixa allt med STIM inför dvd:n som vi ska sälja, sen måste jag börja planera våffelsatsningen, och så måste jag fixa lite inför  jesuskonferensen och förbereda konfaundervisningen inför ikväll. Så....det är en del att fixa.

Mest av allt längtar jag tills skivan är klar så man kan återuppleva allt som hände på körkampen! Det var en av dom bästa kvällarna nånsin=) Fatta dramat som bara blev hur bra som helst! Budskapet kom verkligen ut till alla! Här får ni en bild som ger en fantastisk känsla!




Nu ska jag gå och duscha=)


jobb!

2011-04-26 08:50:41 / 0 kommentarer ..


Nu är jag på jobbet igen....känns gött å sitta här på kontoret och komma igång med allt igen=)

helgen nästan över....

2011-04-25 10:18:02 / 0 kommentarer ..




Tjabba tjena allihopa!

Nu är helgen och ledigheten nästan över...vi ska bara till min mor idag och äta lite tillsammans med mina kära syskon mfl. Älskar att umgås med min familj! Dom är så underbara=)

Helgen har varit kanon, i fredagskväll var jag och Jimmy ute och åt, vi gick på en mongolisk BBQ i Jönköping, man la upp rått kött m.m. på en tallrik och sen tillagade dom det man lagt upp. Riktigt mysigt och gott! Det enda som inte var en hit var förrätten, det var en soppa som var helt slemmig. Men men, den var ju inte så viktig. Efter vi ätit så gick vi på bio. Det blev "I am number 4". Den var bra, helt värt att ses om du vill gå på en bra film=)

I lördags var vi hemma hos Jimmys släkt, vi grillade på kvällen och vi försökte lägga Benjamin i vagnen för att sova för natten...men det gick inte så bra. Han är mest van vid att somna i sin säng och vi brukar inte lägga honom i vagnen så ofta. I sommar ska vi verkligen försöka använda vagnen så mycket som möjligt när det kommer till sömnen...annars blir man så låst, om man alltid måste lägga honom inomhus.

På söndagen var vi hemma hos Jimmys kusin och hans tjej, där åt vi thaimat...mycket gott! På kvällen åkte vi hem och nu är vi hemma och snart åker vi till mamma.

Imorn börjar jag jobba och då är det full sprutt igen=)

Ha en trevlig dag gott folk!!





Det bästa som hänt mig...

2011-04-22 09:25:35 / 0 kommentarer ..


Det här är en underbar dag och jag är så tacksam till Gud att jag får ha det så bra! Allt flyter på, jag älskar min man mer än någonsin och vi ska göra en massa roliga saker denna dag.

Under påsken så vill jag passa på att minnas vad Jesus gjort för mig, allt han fortfarande gör varje dag för mig, han dog och uppstod för mig och nu kan jag leva ett liv i gemenskap med Gud. Det är otroligt och fantastiskt!

Jesus älskar dig också, han lever idag och vill visa dig hur mycket kärlek han har för ditt liv. Han kan fylla det ingen annan kan fylla. Ingen människa på hela den här jorde kan ge dig det du innerst inne behöver, ingen människa kan till fullo förstå exakt hur du känner men Jesus vet allt och förstår allt och vill läka alla dina sår, alla dina innersta känslor och tankar vill han bekräfta! Ingen är så bra som JESUS!!

Hoppas du får uppleva något speciellt under den här påskhelgen, och om du inte tror så är det tid att testa om det faktiskt inte kan vara sant. Annars går du miste om den största gåvan i livet.




Jesus gjorde något för dig!


Barnvagn=)

2011-04-21 20:08:54 / 3 kommentarer ..


Nu är vi i Jönköping...hemma hos Jimmys släkt. Benjamin sover och vi ska äta lite kvällsmat snart. Vi var på babyproffsen och kollade på barnvagnar och har bestämt oss för en helt annan typ av barnvagn, det blir en babyjogger city mini. Den är grymt bra och jag gillar den skarpt!

Vad tror ni om denna? Kommentera gärna=)

Till jönköping!!

2011-04-21 10:34:53 / 0 kommentarer ..


Idag åker vi till Jönköping=) Har längtat efter den här påskhelgen sååå mycket! Vi har packat nu på morgonen och ska åka om ca 1 timme, vi ska ge Benjy lite mat först och sen får han sova i bilen på vägen ner....det är bara väldigt svårt för han att sova länge när han sitter i bilen...så har det typ alltid varit, han är en hejare på att sova länge när man är inne och han sover i sin säng. Då kan det bli uppemot 3 timmar...men men, ibland måste man åka bil och då blir det som det blir.

Vi ska stanna på babyproffsen på vägen ner och köpa en resesäng och en sulky, nice=) jag skulle vilja ha värsting fina sulkyn....men det blir nog mer någon som är lite billigare eftersom att vi har så grymt mycket andra utgifter...seeegt.
Om jag fick välja skulle jag vilja ha denna...


Men jag har hört att den är riktigt dålig från andra som köpt den...att den välter lätt och att den är ostabil. Men jag tycker den är snygg och så har den en stor korg under som jag gillar....sen kan man fälla ryggen till liggläge och den är smidig att packa.

Men som sagt....min man är otroligt noga med att allt är perfekt så att den funkar på alla underlag och väder:P

Imorn ska jag och Jimmy ut och äta middag, vi ska gå längs med vättern och bara ha det underbart=) det ser jag fram emot, farmor och farfar ska vara barnvakt till benjy så han kommer må hur bra som helst!

Nu ska jag gå ner och umgås med min familj!

Hej svej!

Övernattning!

2011-04-20 12:09:07 / 0 kommentarer ..


Inatt har jag sovit i kyrkan tillsammans med alla goa friendsare! Det var verkligen superkul och nu är jag riktigt trött....lär somna en stund nu efter att jag bloggat. Vi träffades igår kl 18 och började med att leka... vi hade en skattjakt i kyrkan med en massa kluriga frågor...kanonkul!=) Sen lekte vi en massa maffias, åt kvällsmat, tittade påp film, lite mer maffia, sen andakt och sen sova. Tog en stund innan det var lugnt, men jag tycker det var över förväntan....dom var superlugna enligt min mening=)

På morgonen blev dom väckta med ljuv musik...noga utvald av Rebecka och Julia. På högsta volym så blev alla vettskrämda :P
Frulle....lite maffia, samling och avslutning...ja juste...vi städade också, det blev riktigt snyggt=)

Imorn var tanken att vi skulle åka till jönköping men det kanske blir på fredag istället...fast jag vill åka imorn. Men men, man får inte alltid som man vill här i livet.

Nu har jag iaf ledig i 5 dagar!!!! Helt otroligt lyxigt=)=)=) kommer känna mig som en ny människa när jag är tillbaka på jobbet på tisdag nästa vecka. Vi ska som sagt till Jönköping och hälsa på Jimmys släkt, äta påskmat och bara ha det bra! Jag längtar massor=) Sen ska förhoppningsvis jag och jimmy ha en heldag bara han och jag då vi äter gott och bara myser!

Tack alla för en fantastisk friends övernattning och för all glädje som ni sprider=)



Trött...

2011-04-17 20:04:21 / 0 kommentarer ..


Trött efter en intensiv dag...eller har den varit intensiv? Kanske bara är trött för att det börjar dra sig mot kvällen. Man är inte van att vara ute hela dagarna i strålande sol så man blir lätt trött av det. Men jag älskar varje sekund av det! Benjamin börjar gråta när vi går in och så fort vi kommit in ställer han sig vid veranda dörren och längtar ut igen. Han är verkligen en ute-kille.
Nu sover han iaf sen ca 1 timme tillbaka och vi njuter av lugnet i huset=)

I förmiddags hade jag söndagsskola och vi pratade om påsken och att Jesus har dött och uppstått för oss, vi pratade om Judarna och uttåget ur Egypten, om att man kan få den helige anden som gåva m.m. Sen lekte vi och ritade. Vi avslutade med att alla fick förbön och det var fantastiskt bra! Gud är god.

Sen åt vi tillsammans med James och Aisha, sen drog jag till cheeren men det blev ingen träning för att Jenne var seg och trött...vi kanske ska träna på tisdag istället. Fick se hennes och Julias poäng idag, tycker dom är så duktiga!=)

Sen städade vi det sista innan visningen och så drog vi mc donalds en stund, när visningen var över drog vi hem, benjamin fick  ett bad, jag och Jimmy har spelat yatzy, bett tillsammans och haft det allmänt skönt. Nu sitter jag här som ni förstår och skriver av mig lite.

Imorn ska jag träffa min pappa, sen åker vi till min mamma och hälsar på. Det blir grymt nice=)

Nu ska jag läsa en bok tror jag....om inte ögonlocken faller ner...:P

Vi hörs!

Här är när jag cyklar med benjamin första gången....han syns inte så ni får en bild på honom under=)





Fint väder idag igen!

2011-04-17 09:31:59 / 0 kommentarer ..


Jag kan aldrig tröttna på det fina vädret! Vill att det ska vara sol för jämnan=) Ska nog flytta till ett varmare land nån gång i livet, skulle vara gött.

Igår städade vi en del, idag har vi visning på huset och jag tror att idag är det dagen då vi ska få en som är intresserad. Känner det i hela mig!!! Som sagt...vi städade...både ute och inne, Benjamin gungade i princip varje gång han kom utanför dörren och ut på bakgården...han älskar det!

Snart ska jag till kyrkan och förbereda söndagsskolan, hoppas det kommer mycket barn...har precis skickat ett sms till dom så nu vet dom att det är.

Igår köpte jag en cykelsits och en hjälm till Benjamin, så nu är det bara att åka ut och cykla för fullt=) det ser jag verkligen fram emot, slippa gå hela tiden.

Ha en bra dag!!




Vilken härlig dag!!

2011-04-15 09:09:21 / 0 kommentarer ..


Idag vet jag att det blir en underbar dag! Ska träffa bästaste Lovisa i Örebro idag=) ska bli såååå roligt! Vi träffas nästan aldrig eftersom att vi bor så långt ifrån varandra (annars bor hon i Malmö) Men nu så....äntligen, ska det bli några timmar inne i örebro tillsammans med denna fina tjej!

Igår hade jag en kanondag också....jag träffade Sofi på förmiddagen och sen jobbade jag från kl 13-20.30, först var jag på second hand....supelugnt var det, kanske för att det var så fint väder....ingen ville gå i en butik då. Sen drog jag till kyrkan och förberedde friends, sen blev det friends och det var så mysigt! Vi lekte ute och sen blev det undervisning, fika och andakt. Jag undervisade om glädje utifrån Filipperbrevet 4:4 Gläd er alltid i Herren, än en gång vill jag säga, gläd er!
Sen blev det en stund på mjukismöte med församlingsledningen, det var bra. Vi pratade om en massa viktiga saker=)

Nu ska jag snart åka till örebro och träffa Lovisa....här får ni en bild på oss=)





Wow....vilken dag!!

2011-04-13 21:18:56 / 0 kommentarer ..


En helt amacing dag!=) Tack gode Gud!

Min kompis Lovisa har förlovat sig!!!!

Nu ska jag sova....orkar inte skriva:P

Det blev en V70=)

2011-04-13 07:22:21 / 0 kommentarer ..


Igår jobbade jag, sen på eftermiddagen åkte vi en tur till Grums utanför Karlstad och köpte våran nya pärla! En svart V70, så här ser den ut=)




Skitsnygg, tycker jag iaf!!

Benjamin var hos farmor och farfar igår när vi köpte bilen, han hade varit så glad och pratig hela tiden=) min kära lilla kille, han är nnog den finaste på hela jorden!!!!!!!!! Tänk att man kan älska någon så mycket, det trodde man inte innan man fick barn.

Idag ska jag åka till odensbacken för att vara med och planera hampeveckan, det trista är att jag kanske inte kan vara med hela veckan eftersom att vi kanske flyttar 1 juli till stockholm. Vi har förresten fått en lägenhet nu! Ett förstahands kontrakt i bro på fjärilsstigen=) Känns helt otroligt, det är verkligen ett mirakel för dom som får förstahandskontrakt är ju dom som stått på kö i typ tio år. Men Gud är god och fixar det omöjliga! Jag vet knappt själv hur det har gått till....vi fick ett telefonsamtal av en underbar människa som ville att vi skulle ha deras lägenhet, men sen var det tvunget att gå igenom hyresföreningen såklart eftersom att det skulle bli i första hand. Vi hade inte stått på kö där men vi ringde och sa att vi gärna ville ha lägenheten, sen blev det lite fram och tillbaka...men tillslut så sa dom att vi fick ta över den och nu är det bara vår egen bostad vi ska sälja...men det kommer lösa sig det med. Om Gud har fixat allt det här så kommer han fixa så att vårat hus blir sålt också!

För den som vill kolla in vårt radhus så ligger det inne på hemnet, visning på söndag!

http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-skogsbrynet-kopings-kommun-kihlmansgatan-4r-1540915

Ha en bra dag, det ska jag ha!


Dags att jobba igen!

2011-04-12 07:36:58 / 0 kommentarer ..


Igår tittade vi runt på bilar, men inget köp...=( supertrist, jag vill ju köpa:P. Det som var bra var väl att Jimmy äntligten fick en känsla för vad för bil han ville ha, nu siktar vi på en v70, vi tittade på en som jag gillade...men sen när vi kom hem hittade Jimmy en som han tyckte ännu bättre om och jag hoppas att han får tummen ur och åker och tittar idag....det var långt att åka bara men jag tror verkligen att han vill ha den.

Efter en riktigt seg ledig dag med onändligt billetande så ska jag nu börja en ny arbetsvecka... när man tänker efter borde man ta vara mer på en ledig dag än vad som blev igår, men man kan ju inte alltid få precis som man vill.

Benjamin brukar somna ungefär  19.00 varje kväll, ibland tidigare...men aldrig senare för han är så otroligt trött. Igår så åkte vi ju som sagt bil hela dagen så han fick ju små tupplurar titt som tätt. Vi kom hem till Jamie med bilen vid halv åtta och då var Benjamin fortfarande som en ångvält. Helt överpigg!! Sen när vi kom hem halv nio så behövde jag knappt lägga honom i sängen...han däckade direkt:P Nu sover han fortfarande och lär väl sova iaf till 8.

Jag har känt mig så glad för att våren äntligen är här! Livet blir så annorlunda, man blir mer social, glad och öppen som människa. Träffade Paiman igår och hans kultur är så otroligt mycket roligare än den svenska, jag skulle ibland vilja vara uppväxt i en mer social kultur. Svenskar kan vara så torra och sega. I Sverige så umgås man väldigt sällan med sina grannar, man liksom lever sitt eget liv med sitt fredagsmys med familjen....inget fel, men det roligaste tycker jag är när man lär känna nya människor, lär sig nya saker och blir utmanad i livet.

Jag tror Guds tanke med våra liv är att vi ska utvecklas och komma framåt, att man ska känna att varje dag är en glädje och inspiration=)

Tack för mig, nu ska jag äta frukost!

Den här bilden togs förra sommaren, jag och min man tävlar i handstående=)


Glad!!

2011-04-11 08:18:08 / 0 kommentarer ..


Tidig morgon, glad, förväntansfull och sugen på frukost=)

Igår var det en kanon gudstjänst, jag och julia ledde möte och eva från tunadal predikade, hon var fantastisk! Jag åkte senare till stockholm vilket också gick bra, utan att gå in på detaljer. Så nu känner jag ny kraft och glädje inför en ny vecka.

Idag är jag ledig, resten av familjen ligger och sover, sen ska vi nog åka och köpa en bil. Känns spännande. Vet inte riktigt vad det blir än för bil men helst vill man ju ha en så fräsch som möjligt som man kan ha några år....men vi får se....skulle  vara kul å ha lite pengar över också så man kan göra något roligt!

Annars idag blir det till å luncha med min gode vän Paiman, det blir nice=)




Ny dag nya möjligheter...

2011-04-10 07:57:48 / 0 kommentarer ..


Hörde om en människa som sa just dom orden....ny dag nya möjligheter varje morgon. Snacka om positivt, tror jag ska börja med det så inser man att det faktiskt finns ett värde i varje dag! Ofta glömmer man bort det.

Igår så var det en underbar dag! Och idag blir det ännu bättre=)

Nu på förmiddan blir det gudstjänst och då ska jag leda möte, förhoppningsvis tillsammans med Julia Mankelius, vi har planerat mycket lovsång, ett vittnesbörd och såklart en predikan och förbön! Tror på att Gud vill möta oss på ett starkt sätt idag!

Nu vaknar Benjamin, så jag ska väl gå ner och ta upp honom ur sängen..fast jag hör att min man också är på gång upp så han gör nog det. Så jag kan sitta och skriva en liten stund till.

I eftermiddag blir det lite cheerleading och sen blir det stockholm, har fått låna bil av James, helt underbart snällt...trodde aldrig att någon skulle kunna vara så god som han är...man kan verkligen lita på honom!


Ha en bra dag allihopa och glöm inte....ny dag=nya möjligheter! Det val du gör idag påverkar din morgondag!



Soool!!!=)

2011-04-09 11:07:42 / 1 kommentarer ..


Det är så underbart att våren är på gång nu, vi har varit ute och gått. Benjamin har gungat och lekt i sanden. Nu ska vi snart ut och äta lunch.

Jag är så tacksam för livet, Gud är god!!




Tårttävling!!

2011-04-08 23:09:42 / 2 kommentarer ..


Här är två av tårtorna....tyvärr har jag ingen på den finaste tårtan men men...


Hade en fantastisk kväll på ungdomssamlingen! Älskar att vara där med alla härliga ungdomar=) Först var det kanonbra undervisning av Holger som handlade om att välja rätt val i livet, att gå den vägen som Gud leder in en på. Första ledordet var att läsa bibeln, andra var att känna en inre frid och det tredje var att dörren öppnas för en, då vet man att man är på rätt väg!
Jag känner att jag behöver frid och känna att jag är på rätt väg...det är verkligen ett böneämne.

Sen en annan viktig grej som sas var att känna självkänslan som Gud ger, Jesus älskar ju alla människor på jorden och vill ge oss en fantastisk självbild så att vi förstår att vi är underbart skapade och att oavsett hur bra eller dåliga vi är på olika saker så kan man ha en bra självbild för att Jesus älskar oss!

Efter undervisning och andakt så hade vi en tårttävling=) Den snyggaste tårtan var såklart våran....not!! Helt klart Celine, Julia, Lina och Rebeckas tårta var helt klart snyggast, Johan mfl:s tårta var godast med banan och chokladfyllning! Så vårat lag förlorade stenhårt...:P

Sen bestämde sig alla för att gå på mig och kasta tårta i mitt hår....mindre lyckat för de som fick städa sen....kriget fortsatte...dock inte lyckat hela vägen då det blev lite sura miner, men det gick öve...när kläder är tvättade, golv skurade m.m. =)

Livet är roligt...tidigare idag var jag så sjukt seg och låg....men en kväll med ungdomarna och bra undervisning gör en peppad igen!!


Sov gott...det hoppas jag att jag kan göra


Slappardag!

2011-04-08 15:11:19 / 0 kommentarer ..


Idag har jag mest slappat...legat i sängen länge, typ till halv elva, men sen var det dags för frulle och kolla mail m.m. Nu har mer än halva dagen gått och jag har fortfarande inte klätt på mig ordentligt eller gjort något nyttigt över huvud taget. Jag får skylla på att jag är trött efter lördagens stora satsning körkampen! Världens mest lyckade dag=) längtar tills dvd:n blir klar så jag kan återuppleva allt!
Just nu sitter jag i telefonkö till ett hyreskontor i stockholm, skitsegt....dom svarar aldrig när man ringer.
Ikväll är det ungdomssamling, jag julia och holger kommer hålla ställningarna och jag tror det kommer bli riktigt bra ikväll. Holger ska snacka om hur man ska kunna leva ett vardagligt kristet liv.

Jimmy har precis varit och sålt våran fina bil, känns skittråkigt...vi var tvugna att bli av med billånet så vi inte har så mycket utgifter, men det är jobbigt för man är så van vid sin bil. Nu måste vi köpa en äldre skruttbil.

Men men, livet går vidare...det viktigaste är ju inte allt materiellt utan det man har inom sig!

see you soon=)

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!